Follow us @skinfluence.oisterwijk

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van je gezicht, hals en decolleté. Met een bindweefselmassage wordt je dieper liggende huidlaag (je bindweefsel) intensief gemasseerd en activeren we de doorbloeding van je huid. Je bindweefsel wordt als het ware los gekneed.

Je huid heeft voedingsstoffen nodig en haalt deze uit je bloed. Daarom is het belangrijk om een goede huiddoorbloeding te hebben. Is je doorbloeding niet goed, dan kun je last hebben van blokkades en worden je afvalstoffen minder goed afgevoerd. Dit kan ervoor zorgen dat je huid sneller verouderd en dat je eerder rimpels krijgt. Door bindweefselmassage maken wij de onderhuidse verklevingen los en krijg je een betere doorbloeding.

Ook worden door bindweefselmassage je fibroblasten aangezet tot meer productie van collageen en elastine. Hierdoor kan je huid weer verstevigen en verjongen. Je huid gaat er weer stralender en frisser uitzien.

 

Voor welke huidindicaties is het geschikt?

Fijne lijntjes en rimpels
Achteruitgang van je huidconditie en de functie van je huidweefsel
Verslapte huid
Rokershuid
Slecht doorbloedde huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandelfrequentie stellen we samen vast, afhankelijk van jouw doelen, huidconditie en behandelindicatie. Over het algemeen kan gesteld worden dat langdurig resultaat behaald wordt en behouden blijft als je de behandeling regelmatig herhaalt. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de 7-10 dagen.

Persoonlijk advies op maat

Ruim aanbod aan effectieve behandelmethoden en producten

Holistische aanpak

In het centrum van Oisterwijk

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne