Follow us @skinfluence.oisterwijk

BioRePeel

Deze unieke peeling maakt gebruik van een twee-fasen peelingsubstantie, waarmee doeltreffend oude, verhoornde huidcellen worden verwijderd, terwijl vitale huidvernieuwingsprocessen optimaal worden ondersteund.

De belangrijkste werkzame stof in deze TCA-peeling is trichloorazijnzuur, dat een afstotingsmechanisme op de huid in gang zet, resulterend in een vervelling. De bovenste huidlagen laten versneld los, waardoor ruimte ontstaat voor de onderliggende huid die er gladder, egaler en gezonder uitziet.

De BioRePeel gaat verder dan alleen het vervangen van de opperhuid, omdat het verrijkt is met actieve ingrediënten, waaronder 6 zuren en 4 aminozuren. Deze bieden de huid tijdens het peelingproces optimale ondersteuning, waardoor er geen downtime optreedt.

BioRePeel staat voor 4 Functionele Complexen:

BIO (Bio stimulation) dit stimuleert de activiteit van de fibroblasten en activeert de proliferatie van de huid. Het bereikt dit door gebruik te maken van de aminozuren: glycine, proline, hydroxyproline en vitamine C.

RE (Revitalisation) heeft een anti-rimpeleffect en zorgt ervoor dat de huid er frisser, stralender en gezonder uitziet. Deze werking wordt veroorzaakt door de ingrediënten: GABA Arginine, Vitamine B2.

PEEL (Peel) verwijdert de buitenste cellen van het stratum corneum door de hechtingsverbindingen van de corneocyten te smelten, waardoor een frissere, gezondere en minder verstopte huid zichtbaar wordt.

LIPO (Lipo Complex) hydrateert de huid, zodat wanneer de schil wordt verwijderd, de huid een fluwelen textuur krijgt.

Voor welke huidindicaties is het geschikt?

Fijne lijntjes en rimpels
Vale (rokers) huiden
Pigmentvlekken, melasma
Grove poriën
Littekens
Acne

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandelfrequentie stellen we samen vast, afhankelijk van jouw doelen, huidconditie en behandelindicatie. Over het algemeen kan gesteld worden dat langdurig resultaat behaald wordt en behouden blijft als je de behandeling regelmatig herhaalt. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de 7-10 dagen.

Persoonlijk advies op maat

Ruim aanbod aan effectieve behandelmethoden en producten

Holistische aanpak

In het centrum van Oisterwijk

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne