Follow us @skinfluence.oisterwijk

Paramedische huid revisie

DMK

Bij Skinfluence maken we tijdens onze medische behandelingen voornamelijk gebruik van het Amerikaanse Paramedische merk DMK. DMK is geschikt voor bijna alle huidaandoeningen en biedt unieke behandelingen en thuisproducten. Het merk richt zich op het optimaal reguleren en verbeteren van alle celfuncties. De innovatieve Enzyme Therapie en het speciale DMK-concept dragen bij aan duurzame huidverbetering, ook op de lange termijn.

Voorafgaand aan het gebruik van de DMK Enzyme Therapie verkrijgen we een uitgebreid beeld van jouw huid tijdens onze intake, waarbij we een persoonlijk behandelplan opstellen. Deze behandeling kan niet als eenmalige, losse afspraak worden ingepland. Bovendien moet je huid goed voorbereid zijn met de juiste thuisproducten voordat we hiermee kunnen starten. Elk product heeft een doordachte formule en is ontworpen om optimaal samen te werken met de specifieke interne celfuncties van je huid en de ondersteunende Enzyme-behandelingen in de salon.

Elke Enzyme Therapie geeft een “kickstart” aan je huideigen enzymen door ze te activeren en te stimuleren, waardoor andere enzymatische processen in je huid en lichaam op gang worden gebracht. Tijdens de Enzyme Therapie kunnen we verschillende soorten DMK-maskers en peelings toepassen.

Enzymen: de basis voor jouw gezonde huid

DMK werkt met enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door je celwand, waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine, die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan verse, nieuwe collageenvezels. Jouw huid wordt hierdoor mooier, gezonder en stralender.

Voor welke huidindicaties is het geschikt?

Acne
Rosacea
Pigmentatie
Atopische dermatitis
Huidschimmel
Oppervlakkige littekens
Cellulitis
Ontstoken en geïrriteerde huid
Eczeem
Reactieve huid
Rode huid
Vale en grauwe huid
Brandwonden
Huidveroudering, waarbij we de fijne lijntjes en rimpels aanpakken
Huidverslapping, waarbij we de gezichtsspieren versterken

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandelfrequentie stellen we samen vast, afhankelijk van jouw doelen, huidconditie en behandelindicatie. Over het algemeen kan gesteld worden dat langdurig resultaat behaald wordt en behouden blijft als je de behandeling regelmatig herhaalt. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de 2 weken.

Persoonlijk advies op maat

Ruim aanbod aan effectieve behandelmethoden en producten

Holistische aanpak

In het centrum van Oisterwijk

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne