Facials Schoonheidssalon Skinfluence Oisterwijk

De producten van Diego dalla Palma Professional zijn stuk voor stuk bijzondere producten door het unieke complex 51 + 3 HYALU COMPLEX™. Exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling.

  • Sterk in huidverbetering
  • Exclusieve formule 51 + 3 hyalu complex™
  • Dermatologisch getest
  • Bewezen resultaten
  • Zonder belastende stoffen die de huid kunnen irriteren
  • Dierproefvrij
  • Italiaans kwaliteitsproduct ontworpen met respect voor de omgeving

Diego dalla Palma Professional

Klik op de behandeling voor meer informatie

Resurface is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Een behandeling die zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen. Verrijkt met Revivyl. Deze behandeling is dé oplossing voor een huid met onregelmatigheden, zoals pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën.

Een behandeling met hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Met doeltreffende aanpak voor elke persoonlijke huid code. Pakt specifieke huidproblemen aan.

Een behandeling die de weerstand van de huid herstelt en verbetert. Een zeer geschikte behandeling voor de gevoelige en overgevoelige huid.

De producten bevatten o.a Helix dat een geneeskrachtige werking heeft.

Op welke manier uw huid ook biologisch verouderd, Icon Time heeft een oplossing voor elke levensfase.

Bio revitalisatie van de cellen en bescherming van het ondersteuningssysteem van de huid: een intensieve anti-age behandeling, met een formule die rimpels en verlies van stevigheid bestrijdt. Verrijkt met de waardevolle en stimulerende eigenschappen van zilver.

Op welke manier uw huid ook biologisch verouderd, Icon Time heeft een oplossing voor elke levensfase.

Bio revitalisatie van de cellen en bescherming van het ondersteuningssysteem van de huid: een intensieve anti-age behandeling, met een formule die rimpels en verlies van stevigheid bestrijdt. Verrijkt met de waardevolle en stimulerende eigenschappen van goud.

White Light bevat het 51+3 Hyalucomplex, een hoge dosis vitamine C, vitamine PP en pro B white bolletjes die het pigmentatieproces van de huid reguleren.

De White Light behandelingen en thuisverzorgingsproducten geeft de huid direct een egale teint en bestrijdt donkere vlekken, oneffenheden en een grauwe, vale huidskleur. De producten bevatten een breed spectrum aan UVA en UVB (spf 50) filters én een anti pollution filter om de huid optimaal te beschermen.

Fillift is een natuurlijke botox, dankzij de actieve ingrediënten 51+3 Hyalu Complex, Collalift 18, Dermaplex-peptide en Amplified BTX Hexapeptide.

De producten van Fillift zorgen ervoor dat je huid in goede conditie blijft en dat de compactheid van de huid verbeterd wordt. Hierdoor krijgen de rimpels minder kans zich te ontwikkelen en krijgt je huid een betere structuur.

Diego dalla Palma Professional facials zijn mogelijk in kuurverband voor het snelst haalbare resultaat.

Skinfluence werkt samen met de zorgverzekering waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Je kunt zelf bij je zorgverzekering navraag doen welke vergoeding zij toepassen.

Bij alle facials zit het epileren/harsen van de wenkbrauwen inbegrepen.

Je kunt direct online een afspraak maken. Heb je nog specifieke vragen over onze behandelingen of maak je liever telefonisch een afspraak? Neem dan contact met ons op.

Online afspraak maken

×