Follow us @skinfluence.oisterwijk

Glo2Facial

Met de Glo2Facial bereiken we uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Het gaat om de 3-in-1 OxyGeneo in combinatie met Ultrasound, die uit te breiden is met de Tripollar Radiofrequentie, kortom een 5-in-1 super facial!

OxyGeneo

Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen, terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. De OxyGeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid.

Ultrasound

De Ultrasound behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft Ultrasound een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

TriPollar Radiofrequentie

De meest comfortabele & effectieve Radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat, terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

Voor welke huidindicaties is het geschikt?

Fijne lijntjes
Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
Doffe huid
Grove huidstructuur
Onzuivere huid
Grove poriën
Verslapte huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandelfrequentie stellen we samen vast, afhankelijk van jouw doelen, huidconditie en behandelindicatie. Over het algemeen kan gesteld worden dat langdurig resultaat behaald wordt en behouden blijft als je de behandeling regelmatig herhaalt. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de 2 weken.

Persoonlijk advies op maat

Ruim aanbod aan effectieve behandelmethoden en producten

Holistische aanpak

In het centrum van Oisterwijk

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne