Follow us @skinfluence.oisterwijk

Medisch Microneedling

Skinpen

Met medisch microneedling worden kleine, steriele naaldjes vibrerend op de huid aangebracht, waardoor minuscule microkanaaltjes ontstaan. Deze behandeling activeert het natuurlijke herstelproces diep in de huid, wat resulteert in de productie van nieuw collageen (type 3, dat later omgezet wordt in type 1) en elastine. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, en krijgt de teint een egalere, frissere, en stralendere uitstraling. Medisch microneedling is uiterst effectief en leidt tot zichtbare resultaten.

De SkinPen– Collageen Inductie Therapie (CIT) is een krachtige en veilige behandeling die de huid diepgaand vernieuwt, zonder oppervlakkige schade en met minimale downtime. Als ’s werelds eerste door de FDA goedgekeurde medische microneedling systeem, stelt de SkinPen de naalddiepte in op de naald zelf, waardoor deze nooit dieper of oppervlakkiger gaat dan ingesteld. Bovendien is de SkinPen het enige systeem dat zuivere microkanaaltjes creëert.

Na de behandeling kan de huid, afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit, rood zijn en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel neemt na enkele uren af. De behandeling kent een korte herstelperiode, waarbij je na afloop 2 gratis nazorgproducten ontvangt om het herstel te bevorderen.

Voor welke huidindicaties is het geschikt?

(Acné) littekens
Fijne lijntjes
Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
Doffe huid
Grove huidsctructuur
Vergrote poriën
Verslapte huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Het effect van 1 behandeling is vaak al na 4 tot 6 weken zichtbaar. Echter werkt de behandeling nog 12 maanden door in de huid. Dit heeft o.a. te maken met het aanmaken, verstevigen en vervormen van nieuwe huidcellen (collageen en elastine). Natuurlijk ben je altijd welkom in de kliniek voor een periodieke onderhoudsbehandeling.

Persoonlijk advies op maat

Ruim aanbod aan effectieve behandelmethoden en producten

Holistische aanpak

In het centrum van Oisterwijk