Follow us @skinfluence.oisterwijk

Wat ons uniek maakt?

Als twee gepassioneerde zussen met liefde voor ons vak bieden wij een unieke ervaring in een ontspannen omgeving, waarbij we ruim de tijd nemen voor jou. Onze voortdurende nascholing houdt ons up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, waardoor we jou verzekeren dat je bij ons op de juiste plek bent voor al jouw huidvragen en -klachten.

Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en innovatieve producten die diep in de huidlagen werken om het huidverouderings-proces maximaal te vertragen. De synergie tussen onze producten en apparatuur zorgt voor snelle en effectieve resultaten. 

Al onze behandelingen en producten hebben als doel om de huid zelf aan het werk te zetten.

Dankzij onze ervaring, nauwe samenwerkingen en wetenschappelijk onderzoek kunnen wij je steeds beter van dienst zijn. Wij vinden het van groot belang om echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Als specialisten in paramedische huidzorg zien, luisteren, voelen, analyseren, en behandelen wij met een persoonlijke touch. We begrijpen dat jouw huidconditie een aanzienlijke impact kan hebben op de kwaliteit van leven, en daarom streven wij ernaar alleen het beste te bieden.

Onze visie

Onze ervaring heeft ons geleerd dat het aanpakken van huidproblemen niet beperkt moet blijven tot externe behandelingen. Huidproblemen hebben vaak een relatie met voeding en levensstijl. Deze bewustwording heeft ons ertoe gebracht verder te kijken dan alleen de buitenkant en te streven naar een holistische aanpak. Dankzij deze benadering hebben we al veel mensen blij kunnen maken met een stralende huid en een groter zelfvertrouwen dan ooit tevoren.

In tegenstelling tot de vaak symptoomgerichte behandelingen in de medische wereld, begint onze aanpak bij het identificeren van de oorzaak. Onze huid, als ons grootste orgaan, fungeert als een indicator van wat er intern gaande is. Het achterhalen van de oorzaak in combinatie met paramedische huidzorg vormt de sleutel tot een gezonde huid op lange termijn. Met onze visie en kennis zijn wij ervan overtuigd dat we jouw huid en leven een stukje mooier kunnen maken.

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne