Follow us @skinfluence.oisterwijk

HUIDTHERAPEUT MAARTJE VAN Q-SKINCLINIC

Maartje, is eigenaresse van Q-SkinClinic. Een ervaren, HBO-opgeleide huidtherapeut, gespecialiseerd in lasertherapie voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen. Daarnaast werkt Maartje met hoogwaardige medische CE-gecertificeerde en gekeurde apparatuur. Kwaliteit staat bij haar voorop.

Maartje

Maartje haar expertise is licht- en lasertherapie. Om de kwaliteit te blijven waarborgen, zet ze zich altijd in om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van lasertherapie. Ze begrijpt als geen ander dat elke huid uniek is in zijn soort en is zij van mening dat elke cliënt individuele zorg en aandacht verdient. Daarom biedt ze op maat gemaakte behandelingen, afgestemd op jouw specifieke huidaandoeningen, persoonlijke behoeftes en wensen. Q-SkinClinic staat voor kwaliteit én resultaat.

Behandelaanbod Q-Skinclinic

Elke donderdag en vrijdag is Maartje aanwezig bij ons in de kliniek. Wil je graag een afspraak maken? Dit kan via haar website: www.qskinclinic.nl

What others say

Ik wilde al heel lang mijn oksels laten laserontharen, maar ik wist niet zeker of het ook echt wel zou werken. Tijdens het intakegesprek voelde ik mij meteen op mijn gemak en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Vervolgens heb ik direct afspraken gepland voor een aantal behandelingen. De behandeling was erg professioneel en na 3 behandelingen merkte ik al een groot verschil in haargroei. Ik ben tot nu toe heel tevreden en zou Q-Skinclinic zeker aanraden als je van je ongewenste haargroei af wil!

Samira van Milligen

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne