Follow us @skinfluence.oisterwijk

ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT & GENEESKUNDE

Pamela, is eigenaresse van Praktijk Kuijpers. Zij is gediplomeerd orthomoleculair therapeut, darmtherapeut, hormoonexpert en tevens ervaringsdeskundige. Zij heeft een holistische kijk op gezondheid, schoonheid en welzijn. Met haar kennis en expertise kunnen we jouw lichaam terug in balans brengen en je huid weer laten stralen. Een hele mooie aanvulling op onze behandelmethodes voor mooie duurzame resultaten.

Pamela

Pamela: “Mijn diepgaande begrip van de biochemie van het menselijk lichaam en de complexe relatie tussen voeding en gezondheid stelt me in staat om op maat gemaakte behandelplannen te ontwikkelen die perfect passen bij jouw specifieke situatie. Dit betekent dat ik geen ‘one-size-fits-all’ oplossingen aanbied, maar behandelplannen creëer die als een maatpak op jouw behoeften aansluiten.”

Wil jij...

What others say

Pamela’s begeleiding heeft mijn leven veranderd en mij geholpen om eindelijk voor mezelf te kiezen. Samen hebben we grondig gekeken naar mijn levensstijl en de bijbehorende klachten. Dankzij supplementen, voeding en natuurlijke cosmetica heb ik mijn hormoonbalans weer in evenwicht kunnen brengen. Het traject met Pamela heeft echt waarde toegevoegd. Je leert namelijk hoe je jouw lichaam gezond kunt maken en houden, en dat is geen standaard advies. Als een extra bonus bleek ik binnen twee maanden na ons consult zwanger te zijn van mijn eerste kindje. We probeerden al zo lang zwanger te worden en het is eindelijk gelukt op mijn 38e. Lieve Pamela, ik ben je enorm dankbaar!!!

Sophie van Lier

Tijdelijk gesloten

Wegens privéomstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we jullie snel weer verwelkomen in onze huidkliniek. 

Liefs Enid & Anne